Kramenverhuur / Exposanten.

Rondje Nuland heeft naast een keur aan attracties, kinderactiviteiten, gezellige terrassen en entertainment ook een jaarlijks terugkerende markt met meer dan 150 plaatsen. Deze mix van activiteiten, het feit dat Rondje Nuland gratis toegankelijk is voor jong en oud en dat Nuland eenvoudig is te bereiken (eigen afslag aan de A59), zorgen ervoor dat er ieder jaar weer een grote menigte op de been is.

Wij streven naar een markt met een grote diversiteit aan artikelen, om het voor u en de bezoeker zo interessant mogelijk te maken. Wanneer u deel wilt nemen aan Rondje Nuland 2022 kunt u onderstaand aanvraagformulier invullen. Om de diversiteit, branchebescherming en een soepele organisatie te kunnen garanderen vragen wij u vriendelijk om nu reeds in te schrijven

Wanneer u commercieel deelneemt aan Rondje Nuland zijn daar de volgende kosten aan verbonden:

  • per kraam € 45,- excl. 21% BTW
  • per grondplaats € 35,- excl. 21% BTW

Meld u aan!

U kunt u aanmelden via het onderstaande formulier en/of contact opnemen met Marcel van der Doelen op 06-52316865 of via kramen@rondjenuland.nl (* = verplicht veld)

Adres *
Velden met * zijn verplicht.

 

** LET OP! U dient het vooraf aan te geven als u elektriciteit nodig heeft. Dit kan op de dag zelf niet meer voor u geregeld worden!